ZAJEZDY.NET - Historie

Před rokem 2000

Zakladatelka společnosti pracuje šest let ve společnosti Vítkovice Tours, kde se postupně vypracovala z pozice refentky na vedoucí kanceláře v Ostravě. Ve společnosti Vítkovice Tours si vyzkoušela i práci delegáta, průvodce, produkt managera díky čemuž získala další cenné zkušenosti.

Rok 2000

Renáta Teschnarová se svým přítelem Tomášem Musilem otevírá po pečlivém uvážení cestovní agenturu FM Net s.r.o. pro prodej zájezdů renomovaných cestovních kanceláří na ulici U staré pošty 52 ve Frýdku-Místku. Záměrem je specializovat se na letecké pobytové a exotické zájezdy, poznávací zájezdy a lyžařské zájezdy.

Rok 2001

Je ve znamení našich začátků, učíme se různé rezervační systémy, jezdíme na školení a služební studijní cesty tak ať poznáme co nejvíce produktů. V letní sezóně poznáváme první last minute sezónu a rozhodli jsme se posílit náš tým o referentku cestovní kanceláře.

2002

Po téměř dvou letech provozu cestovní agentury jsme si vyzkoušeli prodej tisíce produktů několika cestovních kanceláří a zjistili v čem jsou problémy a slabiny jednotlivých tour operátorů. Po pečlivém zvážení se rozhodujeme ke 100 % spolupráci s cestovní kanceláři FIRO Tour na bázi franchisingovéko konceptu.

2003 - 2012

Působíme jako pobočka FIRO tour Frýdek-Místek a stáváme se silným regionálním hráčem v prodeji zájezdů. Sázíme na slušnost, poctivost a co největší znalost všech FIRO produktů tak ať jsme schopni klientům nabídnout co nejlépe jejich dovolenou.

2013

Stěhujeme se na novou adresu o 100 metrů dále U staré pošty 45, kde jsme našli lépe vyhovující prostory pro provoz naší kanceláře. Dochází ke změnám vlastnické struktury společnosti FM Net s.r.o., kdy se stává zakladatelka Renáta Musilová 100% vlastníkem společnosti. Druhý zakladatel Tomáš Musil nadále pomáhá z vedením a chodem společnost FM Net s.r.o., ale zejména se věnuje své hlavní činnosti v oblasti IT služeb.

2014 - 2016

Pokračujeme v práci, která nás moc baví. Nabízíme kvalitní pobytové, poznávací a exotické zájezdy do všech koutů světa přes našeho hlavního partnera Cestovní kancelář FiroTour.

2017 - 2019

Na základě četných žádostí a dotazů našich stálých klientů rozšiřujeme nabídku o zájezdy vybraných cestovních kanceláří, kde víme, že se můžeme spolehnout na kvalitní servis k plné spokojenosti našich zákazníků. Vzhledem k zvýšené poptávce o cesty do exotických zemí rozšiřujeme nabídku o prodej německých cestovních kanceláří. Spouštíme nový online systém pro prodej zájezdů s rozšířenou nabídkou produktů. Našim hlavním partnerem je stále cestovní kancelář FiroTour pro kterou provozujeme pobočku ve Frýdku-Místku. 

2020

Přestěhovali jsme se do nových vlastních prostor na ulici 8.pěšího pluku, kde Vám rádi při výběru dovolené nabídneme i dobrou kávu nebo pravé italské Proseco. Bohužel do celé sezóny zasahuje pandemie koranaviru a postihuje i významně postihuje našeho dlouholetého spolehlivého partnera společnost FiroTour.

Rok 2021

Situace s pandemií COVID stále pokračuje a my pevně věříme, že se situace zlepší a dovolí nám všem zase cestovat. Zároveň čekáme a držíme pěsti vedení společnosti FiroTour, která dále usilovně bojuje o přežití díky dopadům pandemie. Nadále tak nabízíme zájezdy dalších renomovaných cestovních kanceláří FISCHER, EXIM TOURS, BLUE STYLE a největšího polského operátora ITAKA.

ZÁJEZDY.NET

Ta nejlepší dovolená, jaká může být!
Přečtěte si naše cestopisy

Najdeme Vám dovolenou dle Vašich představ